Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 17 december 2012

D66 Meppel op de midwintershopping: een groot succes!

Zaterdag 15 december j.l. was D66 Meppel vertegenwoordigd op de Midwinternight Shopping in de Woldstraat. Na het grote succes van vorig jaar kan D66 ook dit jaar weer spreken van een leuke en interessante avond. Zowel D66-raadsleden en -bestuursleden als overige vrijwilligers van D66 kijken terug op een avond vol goede gesprekken met de burgers. Naast een goed gesprek konden burgers ook terecht bij de flap-over, waar zij hun boodschap voor de politiek in Meppel (of daarbuiten) konden opschrijven. Veelvoorkomende opmerkingen waren zoal de verpaupering van het Blekerseiland, de dure gevolgen van de Nieuwveense Landen, het zwerfafval, de onrust rondom de peuterspeelzalen en het nijpende tekort aan werkgelegenheid. D66 Meppel vindt het van belang om al deze signalen vanuit de Meppeler en Nijevener samenleving op te vangen.