Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 15 januari 2018

Blog: “En dan word je gekozen tot lijsttrekker!” door Jeannet Bos

Ik volg de Meppeler politiek al jaren, ik vind het leuk. Voor mezelf heb ik een paar jaar geleden de beslissing genomen dat ik raadslid wil worden voor D66. Dat is gelukt. Ondertussen ben ik duo-raadslid en nu dus ook lijsttrekker voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Een plek in de volgende raad gaat er dus vast wel komen!
Het is een hele klus om alle voorbereidingen voor de verkiezingen goed te doen met een klein team zoals we dat hebben binnen onze club. Maar met dat het een klein team is, gaat het wel hartstikke goed. We hebben onze eerste campagne moment op straat al gehad.

Thema: hoe viert u oud en nieuw? We kregen ondanks het hele koude en natte weer toch goede respons. We hebben vuurwerkbrillen uitgedeeld aan diegenen die van plan waren vuurwerk af te gaan steken. Een foto momentje met de burgemeester en een interview bij Piekuur op RTV Meppel. Als we met elk onderwerp deze aandacht gaan krijgen in de campagne, doen we het heel goed.

Volgende moment op straat zal zijn zaterdag 20 januari ter hoogte van de kiosk in de Hoofdstraat. Thema is dan: welke plek in de gemeente verdient het om al eerste opgeknapt te worden? We hopen zo een verrassende top vijf te krijgen en gaan daar dan zeker wat mee doen!

Voor nu is het zorgen dat alle formaliteiten afgerond worden om deel te kunnen nemen aan de verkiezingen. Posters bestellen om eind januari op de borden te plakken door de gemeente heen. Dan gaat u ons overal zien!
Ik hoop u te ontmoeten en met u het gesprek aan te gaan. Over wat u belangrijk vindt, wat aandacht verdient. Zoek ons op!
Hartelijke groet!

Jeannet Bos,
Lijsttrekker D66 Meppel