Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 15 februari 2020

D66 Zuidwest Drenthe opgericht

Gisteravond, op Valentijnsdag, kwamen de leden van D66 De Wolden, Hoogeveen en Meppel bij elkaar om elkaar het ja woord te geven. De drie afdelingen zijn samen gegaan en gaan verder als D66 Zuidwest Drenthe. Tijdens een goed bezochte vergadering is instemmend gereageerd op de fusie door de leden. Er is een nieuw bestuur gekozen bestaande uit 6 leden en het afdelingsreglement is vastgesteld.

 

De leden van de drie gemeenten willen met deze samenvoeging zorgen voor energie om de invloed van D66 in alle drie de gemeenten te vergroten. Met nieuw enthousiasme zullen we ons op gaan maken voor de aankomende campagnes voor de tweede kamer in 2021 en de gemeenteraad in 2022.

Met de oprichting van de nieuwe afdeling stopt het huidige bestuur van D66 Meppel. Marcel Schakel en Arnoud de Vos nemen plaats in het nieuwe bestuur. Hilko Oosterhuis en Adriaan Postma stoppen als bestuurslid maar blijven uiteraard wel actief betrokken bij de activiteiten van D66 Zuidwest Drenthe.