Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 20 maart 2020

Corona

 

Donderdagavond 19 maart zijn de fractievoorzitters, de burgemeester en griffier bij elkaar gekomen om te overleggen hoe we het gaan doen de komende periode. Want naast alle ellende veroorzaakt door het Covid 19 virus gaat het leven ook gewoon door en moeten er ook besluiten worden genomen.

 

Er is afgesproken dat de eerstvolgende geplande raadsvergadering op 26 maart niet door zal gaan. In principe de volgende raadsvergaderingen wel. Met een aangepaste indeling van de raadszaal, zonder publiek. Duo-raadsleden zijn ook niet welkom. Alle andere vergaderingen zijn tot nader bericht afgelast.

Voor onze fractie houdt dat in dat we elkaar de eerstkomende tijd niet lijfelijk gaan zien. We gaan digitaal overleggen.

Wij hopen dat iedereen gezond mag blijven en dat het je goed gaat!