Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 10 april 2020

Corona in Meppel

Wat een schrik was het! Drie overleden bewoners in zorgcentrum de Kaailanden. Hoeveel zouden er nog volgen?

Gelukkig lijkt het dat het daarbij blijft alhoewel je het natuurlijk nooit zeker weet. Er wordt niet altijd getest en vooral niet bij onze kwetsbaren. Maar voor nu lijkt het even gesust. Ook wat het aantal besmettingen betreft valt het relatief gezien in Meppel erg mee. Doen we het dan zo goed met elkaar?

Ik heb gemerkt dat er nogal wat verschil in de aanpak zit bij de verschillende supermarkten. Je moet echt zelf wel goed op je tellen letten want de ander doet dat niet (altijd).

Ik heb opgemerkt dat er veel vaker rondgereden wordt door surveillance wagens van de politie en mensen van Handhaving. Laten we proberen het protocol nog een tijd vol te houden want het lijkt er op dat het nog wel een tijd gaat duren. Ik weet dat er ook onder onze leden mensen zijn die familieleden en dierbaren hebben verloren aan COVID19.

Heel veel sterkte!

Jeannet