De kandidaten van D66 voor de komende periode

  • Jeannet Bos

   #1
  • #2
  • #3
  • #4
  • #5

  Jeannet Bos

  #1
  • Goed Toeven in Meppel

  Zet zich in voor:

  In 2008 ben ik met mijn 3 kinderen in Meppel komen wonen. Voor mij héél bekend want ik ben hier opgegroeid!
  Ik heb het VWO gevolgd aan het Zuideinde, sportte in de Catharinastraat bij Guus, ging regelmatig naar Ogterop en ik was frequent te vinden in de binnenstad. Alles was er en ik voelde veel vrijheid.
  Datzelfde wil ik ook voor mijn kinderen. Dat was een belangrijke reden voor mij om me in 2008 weer in Meppel te vestigen. Zij ervaren nu ook hoe leuk het is om hier op te groeien. Ze sporten, gaan uit en hebben lol.
  Ik vind het belangrijk dat dat zo is voor iedereen die hier woont. Daarom wil ik me inzetten voor Meppel.
  “Goed toeven in Meppel” is de slogan waar ik de verkiezingen mee in ga.

  Lees meer

  Goed leven

  D66 zet in op gelijke kansen om mee te doen in de samenleving, op basis van ieders talenten en mogelijkheden, zowel economisch als sociaal. We stimuleren zelfredzaamheid en samenredzaamheid van bewoners onderling onder het motto: iedereen doet mee.

  Standpunten 2018 - 2022