Steun ons en help Nederland vooruit

Ik heb op veel plekken gewoond. In het Midden-Oosten, in Londen, op de Bahama’s. Maar ook in Nederland. In grote steden zoals Groningen, Rotterdam, den Haag, Leiden maar ook in het buitengebied van Doetinchem, Eindhoven, Ossenzijl en Wanneperveen. In 2008 ben ik met mijn 3 kinderen in Meppel komen wonen. Voor mij héél bekend want ik ben hier opgegroeid!

Ik heb het VWO gevolgd aan het Zuideinde, sportte in de Catharinastraat bij Guus, ging regelmatig naar Ogterop en ik was frequent te vinden in de binnenstad. Alles was er en ik voelde veel vrijheid.

Datzelfde wil ik ook voor mijn kinderen. Dat was een belangrijke reden voor mij om me in 2008 weer in Meppel te vestigen. Zij ervaren nu ook hoe leuk het is om hier op te groeien. Ze sporten, gaan uit en hebben lol.

Ik vind het belangrijk dat dat zo is voor iedereen die hier woont. Daarom wil ik me inzetten voor Meppel.

“Goed toeven in Meppel” is waar ik me voor inzet. Voor iedereen is dat goed toeven natuurlijk anders. Uw invulling daarvan is belangrijk en ik luister er graag naar. Als D66 team zijn we regelmatig op straat te vinden en kunt u ons aanspreken maar voel u vrij om mij te mailen.

Goed toeven in Meppel: een gezellige binnenstad, goede uitgaansmogelijkheden, een groot aanbod aan sport en cultuur, goede voorzieningen, een vellige leefomgeving en een ruim aanbod van onderwijs.

Mijn naam is Jeannet Bos, ik ben raadslid voor D66 Meppel.

.

Meer van Jeannet Bos