Steun ons en help Nederland vooruit

Marcel Schakel

Bestuurslid

Als Brabander op vele plaatsen in Nederland gewoond. Geboren en getogen in het Ginneken en nu na dus omzwervingen neergestreken in het prachtige Meppel! Een stad die ik heb leren kennen als open, gemoedelijk en heel actief met het organiseren van van alles en nog wat. Veel restaurants, cafés en festivals ofwel gezelligheid en daar houden wij Brabanders van, net als de Meppelers.

In mei 2011 samen met een aantal actieve D66 leden een bestuur opgericht voor D66 Meppel. Mark Sluiter nam het voortouw en werd de voorzitter, Robbert van Hasselt (penningmeester), Koen Jacobs (algemeen bestuurslid) en ik sloot aan als secretaris. Vincent Veldhorst en René Bijderwieden wilden de kar trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Jarenlang volgehouden tot ik verder weg ging werken en ik het niet meer kon combineren. Het bestuur maakte een moeilijke periode door en had wat wisselingen. Nu ik weer werk in de buurt van Meppel heb en het bestuur weer gereactiveerd moest worden, heb ik me gelijk weer aangesloten.

Een nieuw bestuur, nieuwe kansen…..Samen met Louise, Adriaan, Arnoud en Hilko hoop ik weer wat moois voor progressief Meppel neer te kunnen zetten!

Laat ons weten en mail ons met je vragen, advies, opmerkingen, of anderszins om Meppel nog mooier te maken.